Még jobb éjszakai szelfiket készíthetünk a Huawei P30-cal és P30 Pro-val

A Huawei P30 széria kigördülőfélben lévő biztonsági rendszerfrissítése egy új funkciót fog hozni a mobilokra, mellyel éjszaka jobb minőségű szelfiket készíthetünk.

Mint tudjuk, a kínai Huawei gőzerővel dolgozik az utolsó negyedévben debütáló Mate 30 szérián. Természetesen az év elején bemutatott P30 és P30 Pro modellekről sem feledkeznek meg. Mindkét eszközre folyamatosan érkeznek a biztonsági frissítések, melyek több javításokat és egyéb újításokat is hoznak magukkal. A legújabb update-tel az ujjlenyomat olvasó hatékonyságát növelték, ami így állítólag még gyorsabban végzi el funkcióját. Illetve az előlapi kamera kapott éjszakai módot is.

Információink szerint az első körben az ELE-AL00 és ELE-TL00 modellszámú P30 telefonokon és a VOG-AL00, VOG-AL10 és VOG-TL00 számú P30 Pro készülékeken ütheti fel a fejét a frissítés. Egyelőre képek még nem érkeztek, melyek azt hivatottak megerősíteni, hogy mi változott volna az előzőekhez képest. Valószínűleg a frissítés elterjedését követően már tudunk levonni következtetéseket ezt illetően. Természetesen ezúttal is globálisan fokozatosan kapják majd meg a P30 és P30 Pro tulajok a frissítést, a fentiekért a 9.1.0.193 verziószámút keressétek.

Az e havi frissítés mellé egyébként kaptunk a galériába egy videószerkesztő funkciót is. Ezzel kapcsolatban a Huawei folyamatosan tesz fel promóciós/oktató videókat a Facebook és az Instagram oldalára.