Még jobb lehet anyaghasználatban az iPhone 14

iphone

Még meg sem jelent az iPhone 13-as széria, de már záporoznak a hírek a 14-es szériáról is. Ezúttal azt derülhetett ki, milyen anyagból készülnek.

INLOCK

Az amerikai cég eddig is arról volt híres, hogy prémium készülékeket gyárt minden tekintetben és ezt tovább növelheti. Kínai pletykák szerint az iPhone 14 Pro készülékek titán ötvözetet kaphatnak, így könnyebbek és még minőségibbek lehetnek a jövőben.

Ez az anyag nem ismeretlen a cég számára, hiszen az új Apple Watch-ok és az Apple Card is ebből készül. Az új iPhone készülékeken a külső és a belső keret is ebből a nemesfémből készülhet el.

A titánról azt kell tudni, hogy háromszor olyan erős, mint a rozsdamentes acél és emellett könnyebb is. A hátránya egyedül az, hogy könnyen meglátszanak rajta az ujjlenyomatok és könnyen maszatolódik. Állítólag ezt úgy kerülné el a Cupertino-i cég, hogy egy másik fémmel ötvözné.

A szivárogtató azt is állítja, hogy a 14-es szériából csak két modell várható, egy 6,1 és egy 6,7 colos modell. A 120 Hz-es képfrissítés is itt mutatkozhat be először a cég életében. Az anyaghasználatra visszatérve biztosak lehetünk benne, hogy még nagyobb prémium érzetet fog kelteni majd az új széria, viszont abban is, hogy tovább fognak drágulni a cég termékei.