Még strapabíróbb lehet a Samsung Galaxy Z Fold 4, mint az előd modellek

A dél-koreai vállalat napokon belül hivatalosan is bemutathatja a legújabb generációs okostelefonjait, köztük a Samsung Galaxy Z Fold 4-et. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla eddig.

A Samsung augusztus 10-én fogja megtartani a következő nagy eseményét a hivatalos megerősítések szerint. A szivárgásokból szinte már tudni lehet, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 4 is ezen a napon fog debütálni és más elég sok információt tudunk róla.

Hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat majd benne, ami mellé 12GB RAM és minimum 128GB belső tárhely társulhat. Az Android 12-es verzió is szinte garantált, hiszen az Android 13 egyelőre még csak béta verzióban érhető el. A jelentésekből tudni lehet, hogy a kamera nagyon sokat fog fejlődni, hiszen a Samsung Galaxy S22 sorozat 50 MP-es kamerájával lesz felszerelve.

Ha a készülék strapabíróságát vesszük figyelembe, akkor elmondhatjuk, hogy még jobban fogja bírni a gyűrődést, hiszen az előlapon már Gorilla Glass Victus+ üveget fog megkapni a termék. Mindezek mellett a belső kijelző is tovább javulhat és még kisebb lehet a gyűrődés a termék közepén. A vízállóság minden bizonnyal meg fog maradni, de reménykedhetünk abban, hogy a por ellen is jobban fog majd védekezni a készülék.

Az akkumulátor kapacitása 4270 mAh-es lehet majd, a töltési sebességnél pedig maradhatnak a 25W-os sebességnél, viszont a töltési görbét megváltoztathatják a forrás szerint, így míg a Samsung Galaxy Z Fold 3 fél óra alatt 33%-ra töltött fel, addig a Samsung Galaxy Z Fold 4 ennyi idő alatt már 50%-os töltöttséget fog elérni.


Forrás