Még több információ a Samsung Galaxy A13 5G okostelefonról

a13

Már többször megírtuk nektek, hogy hamarosan bemutatkozhat a Samsung Galaxy A13 5G okostelefon, amiről most újabb dolgokat tudhatunk meg. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung Galaxy A széria a legnépszerűbb termékcsaládnak számít világszerte, hiszen a belépő szintű okostelefonoktól találunk maguknak terméket, egészen a felső-közép kategóriás termékekig. Jövőre tovább bővülhet a széria. Jöhetnek az A X3-as készülékek. Ide fog becsatlakozni a Samsung Galaxy A13 5G valószínűleg elsőként a következő év elején.

A pletykák szerint 4G és 5G képes verzió egyaránt fog érkezni és minden bizonnyal utóbbi lesz a cég kínálatában a legolcsóbb 5G képes mobiltelefon. A legtöbb információ leginkább az 5G képes verzióról szivárgott ki. Itt megtudhatjuk a főkamera felbontását és a hardveres képességeket is.

samsung

A Samsung Galaxy A12 okostelefonnál 48 MP-es főkamera állt a felhasználók rendelkezésére, viszont jövőre 50 MP-es szenzorral lehetnek felszerelve. Az akkumulátor kapacitása nem változik, maradhat az 5000 mAh-es telep, csak úgy, mint az előd modellnél.

Hardveresen, nem meglepő módon az ebben a kategóriában jellemző, nyolcmagos MediaTek Dimensity 700-as kap helyet a telefon belsejében. Az LTE variáns specifikációiról, egyelőre nem áll rendelkezésre semmi információ. Színek tekintetében, csak úgy, mint a Samsung Galaxy A33 5G és Samsung Galaxy A53 5G okostelefonnál fekete, kék, fehér és narancssárga jöhet.


Forrás