Még több képen látható az iPhone XR 2019

A tavaly bemutatott iPhone XR egyes országokban gyorsan népszerű telefon lett, nem is csoda, hogy az Apple elgondolkodott azon, hogy folytatják a szériát, a következő modell egyes pletykák szerint iPhone XR 2019 néven érkezhet, melyhez most több képet is kaptunk.


Az iPhone XS és XS Max-al együtt debütáló iPhone XR hardveres téren nem sokban különbözik két másik testvérétől, mivel ugyan azt az A12 Bionic lapkát használja, csak éppen OLED kijelző helyett LCD-t kapott és hátlapján egy kamerát találunk. Még ha itthon annyira nem is, de a telefon sikeres volt, nem is csoda, hogy a szóbeszéd szerint idén érkezhet a folytatás. Az iPhone XR 2019 vagy iPhone XR 2-ről már korábban láthattunk egy renderképet és videót, most azonban újabb képek érkeztek a készülékhez, melyeken kék, sárga és piros színben látható.

Első pillantásra semmi változás nem látható az iPhone XR 2019-en elődjéhez képest, viszont a hátlapján már szembe tűnhet, hogy egy kamerával többet kapott mint az első generáció. Mivel már több gyártó idén négy kamerával adta ki legújabb csúcsmobilját, így ideje volt, hogy az Apple is lépjen. Az eddigiek alapján az iPhone XI már három modullal fog érkezni, így az iPhone XR 2019 is megduplázhatta hatlapi kameráinak számát.

A forrás szerint az új iPhone XR 150,9 x 76 x 8,3 milliméteres dimenziókkal fog rendelkezni, de a hátlapon lévő kamerájának dudorával együtt már 9,1 milliméter vastag lesz. Ha minden igaz akkor az új A13 Bionic lapkával fog érkezni és akkumulátorát 18W-os gyorstöltéssel tudjuk majd táplálni, bár utóbbinak kapacitásáról egyelőre még semmit nem tudunk.