Megérkezett a Call of Duty Mobile, és most ingyenes is

Hosszú hónapok után végre itthon is elérhető a Call of Duty Mobile, ráadásul most ingyen letölthető az App Store-ból és a Play Áruházból.

REVO2Az Activision a napokban kiadta a Call of Duty mobilos verzióját. A telefonokra készített verzióban megtalálhatók az ikonikus CoD-os pályák, illetve 100 játékos is játszhat egyszerre egy térképen. Az applikációt elindítva elsőnek egy rövid tutorialt kell végigvinnünk, ahol megismerkedhetünk az irányítással. Ezt követően pedig négy játékmód áll rendelkezésünkre, ezek a Frontline, Team Deathmach, Gun Game és a Search & Destroy.

Fontos megjegyezni, hogy a Battle Royal mód eléréséhez 30 percnyi multiplayer mérkőzést kell végigjátszanunk. Ezt követően tudunk csak a ilyen mérkőzéséket játszani. Az irányíthatóság nagyon könnyen megszokható, de azért jobb ha egy nagyobb kijelzős telefonnal rendelkezel. A Call of Duty: Mobile már letölthető az App Store-ból és a Play Áruházból, az App Store keresőjében egyébként nem találtam, ezért gyorsabb ha közvetlenül a hivatkozásról indítod a telepítést. A CoD Mobile-t egyébként számítógépen is lehet játszani billentyűzettel és egérrel csak egy Android emulátor kell hozzá. A grafika telefonon elég szép lett, de azért még lehet rajta mit csiszolni, valószínűleg a későbbi frissítésekkel ezt is javítják majd a fejlesztők.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.