Megérkezett a javítás az LG G7 ThinQ bootloop hibájára

írta: remake

Egy frissítést követően az Európában forgalomban lévő LG G7 ThinQ mobilok egy része folyamatosan újraindult és a gyári beállítások visszaállítása sem segített rajtuk. Az LG-nél kiemelt prioritást élvez a probléma és megígérték, hogy rövid időn belül elkészítik a javítást.Hivatalos közleményükben elnézést kérnek a felhasználóktól és készséggel állnak mindenki rendelkezésére, aki elakadna a hiba javításához szükséges lépések során.

“Az utóbbi napokban több európai országban probléma lépett fel egyes felhasználók LG G7 ThinQ készülékeivel, aminek következtében a telefonok nem kapcsolnak be. Az érintett felhasználókat szeretnénk biztosítani arról, hogy a probléma nem okoz maradandó kárt a készülékükben.

Az LG a mai nap folyamán rendelkezésre bocsájtott egy szoftveres megoldást, aminek segítségével a felhasználók visszaállíthatják készüléküket a probléma előtti állapotba. A visszaállításhoz szükséges teendőkhöz részletes információ a https://www.lg.com/hu/g7thinq-szoftver-frissites oldalon érhető el.

Természetesen az LG telefonos ügyfélszolgálata és központi márkaszervize is készséggel áll a felhasználók rendelkezésére, hogy segítsenek a telefon helyreállításában. Az érintettek elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért, és szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a probléma gyors megoldása a kezdetektől fogva abszolút prioritás az LG számára.”

forrás: lg mobile