Megérkezett a legújabb Samsung mobil a Galaxy A70s

Szépen érkeznek “s” utótaggal az újabbnál újabb mobilok a Galaxy A szériába, most az A70s futott be, ami az első 64 megapixeles kamerával szerelt Samsung mobil lett.


Akárcsak a többi modellnél itt sem történtek jelentős változások, sőt, lényegében a főkamerán kívül semmihez nem nyúltak. Az eszköz megjelenítője továbbra is 6,7 hüvelykes Super AMOLED panel 1080 x 2400 pixel felbontással és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. A megjelenítő felső sávján lévő apró szenzorszigetre 32 megapixeles előlapi kamera került, akárcsak a Galaxy A70-nél.

A hátlapra fényvisszaverő réteggel borított térhatású gradiens minták kerültek, ez végülis csak egy kis vizuális tuning, nem befolyásol semmit, viszont jól néz ki. A 32 megapixeles főkamerát az újonnan bemutatott 64 megapixeles ISOCELL Bright GW1-re cserélték, a többi képrögzítőn nem változtattak, maradt a 8 megapixeles ultraszéles látószögű és az 5 megapixeles mélységszenzor. A motorháztető alatt Snapdragon 675 dolgozik, ami mellé modelltől függően 6 vagy 8 GB belső memóriát kapunk, a háttértár kapacitása 128 GB, microSD bővítési lehetőség nincs.

Az energiaellátásért egy 4500 milliamperórás akkumulátor felel és van 25W-os gyorstöltést támogatás is. A szoftverkörnyezet Android 9 Pie, a Samsung féle One UI köntösben. A Galaxy A70s egyelőre Indiában került forgalomba, ott 125, illetve 134 ezer forintnak megfelelő rúpiát kérnek érte. Nemzetközi premierről még nem esett szó.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a gsmringhu@gmail.com e-mail címen.