Megérkezett a Samsung Galaxy A szériára is az Android 13

a33

A dél-koreai vállalat az előző hónapban tette elérhetővé az Android 13-as stabil rendszert első okostelefonjaira, most pedig már a Samsung Galaxy A szériába is elért a frissítési hullám. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung tavaly nagy vállalást hozott el azzal, hogy szinte az összes okostelefonjára 4 év szoftveres támogatást ígért, sőt az idei évben ezeknek a számát több okostelefonnál már 5 évre emelte, így senkinek nem lehet semmi félelme afelől, hogy szoftveresen néhány év alatt használhatatlanok lesznek a cég készülékei.

Az Android 13-as alapokon futó One UI 5.0 rendszert a Samsung Galaxy S22 széria tagjai kapták meg leghamarabb. Ezt követően az új szoftver elérhetővé vált a Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S21 és Samsung Galaxy Note 20 széria tagjaira is, ami azt mutatja, hogy a cég őrült tempóban hozza el a frissítéseket a csúcskészülékeire.

a53

Ez viszont még nem minden, ugyanis néhány napja a Samsung Galaxy A53 5G okostelefonra is megjelent az újdonság, így már a középkategóriás telefont használók is élvezhetik a frissítés gyümölcseit. Ilyen rövid időn belül új szoftvert még soha nem kapott Samsung Galaxy A szériás okostelefon, így a konkurencia mindenképpen elgondolkozhat ezen a teljesítményen.


Forrás