Megérkezett az Android 10 a Note 10 és Note 10+ mobilokra

Lassan érdemes lesz nézni a szoftverfrissítés menüpontot a Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+ tulajoknak, mert érkezően az Android 10 frissítés a telefonjukra.

Megannyi béta verzió után hivatalosan is megérkezett az Android 10 rendszer a Galaxy Note 10 szériára. A frissítés elsőként Németországban vált elérhetővé, azok számára akik részt vettek az Open Beta programban. Az új frissítésnek köszönhetően a Note 10/Note 10+ tulajok megkapják a One UI 2.0 kezelőfelületet is, ami számos újítást hoz magával.

android-10-logo-3

A Samsung egyébként néhány hete nyilvánosságra hozta, frissítési béta programját. A frissítési ütemterv szerint a Galaxy S10 szériára jött volna decemberben a 10-es főverzióval ellátott Android rendszer, de az S10 termékcsalád még a múlt hónapban megkapta a Note 10 modellekkel pedig csak a jövő év elejére ígérték. Így kellemes csalódásként ért minket, hogy még idén elérhető lett az Android 10 a Note 10 sorozatra és az is, hogy a tegnap bemutatott Galaxy A51 és A71 is már Android 10-el debütált.

note-10

Fontos kiemelni, hogy a frissítés most még csak azok részére érhető el akik részt vettek a béta programban. Ebből adódóan globális szinten az elkövetkezendő napokban jelenhet majd meg a frissítést jelző értesítés. Sőt egyes régiókban hetek is eltelhetnek mire megérkezik az update.