Megérkezett az első hivatalos Huawei Mate 10 promóciós kép

A Huawei ausztrál twitter oldalán jelent meg az első formális bejegyzés a következő zászlóshajót illetően és még a Samsung napokban bemutatkozó csúcs phabletjét is megemlítették a posztban.


Mint azt már tudjuk október 16-án fogják bemutatni a Huawei Mate 10-et, tehát már kevesebb mint 2 hónap van a Berlinben tartott eseményig. A héten megkezdődött az újdonság promotálása, egy rövid videó keretein belül, ekkor a kameráké volt a főszerep. A tegnap közzétett Twitter bejegyzésben a Huawei dupla kamerás készülékeit láthatjuk, felettük a debütálásuk dátumával. A négy eszköz közül az utolsó a sorban, a hamarosan érkező Mate 10 lenne, viszont a megnevezésnél csak azt olvashatjuk, hogy #beyoundthegalaxy. Valószínűleg a kínaiak azzal piszkálódnak, hogy nekik ez már nem az első dupla kamerás telefonjuk lesz az elmúlt időszakban, ellenben a Samsunggal.

Sajnos a Mate 10-ről megjelent kép alapján elmondható, hogy azon nem az októberben debütáló okostelefon szerepel, biztosan nem ilyen lesz majd a hátlap dizájnja. Az egyetlen dolog, ami megállhatja a helyét az a kamerák elhelyezkedése lehet, mivel az előző szériánál is a két lencse egymás alá került, ellenben a P9 és P10 egymás mellett vízszintesen elhelyezkedő moduljaival. A Mate 10-et, a többi gyártó év végi csúcsmobilja mellett, a Note 8 ellenfelének is szánja a cég. A bemutatót követő hetekben pedig az is ki derülhet, hogy melyik teljesít jobban a tesztek és a mindennapi használat során.