Megérkeztek az új csomagok a Telekomhoz

telekom

Nemrég új csomagokat tett közzé a Telekom, ami azoknak lehet nagyon előnyös, akik sokat interneteznek. Mutatjuk, hogy mit tudunk az újdonságokról.

A Telekom rendelkezik Magyarországon az egyik legtöbb felhasználóval, így sokakat érinthet az új csomagok megjelenése, hiszen manapság egyre többen használnak egyre több mobilinternetet, de nem biztos, hogy az eddigi legerősebb csomagok elegendőek voltak nekik.

Most viszont biztosan mindenki talál magának megfelelő csomagot, ugyanis három új lehetőség közül választhatnak a felhasználók. A hívásnál meghatározott csomagok megmaradtak, így a Mobil S csomag a legolcsóbb, ami 1800 Ft/hó a legdrágább pedig a Mobil XL csomag, ahol belföldön és az EU-n belül is korlátlan hívás áll rendelkezésre, 8700 Ft-ért.

telekom

Az eddigi internetes csomagok mellé pedig becsatlakozott az “okosvilág” elnevezésű opció, ami korlátlan interneten ad belföldön, 29 GB-ot az EU-ban, emellett két darab MULTI SIM-est, mindezt 10.990 Ft-ért. Ugyan csak ennyiért, szinte megegyező feltételekkel elérhető a “szórakozás” csomag is, ami az előző csomagban feltüntetett MULTI SIM helyett, HBO MAX előfizetést kínál.

A harmadik lehetőség az utazásra fókuszál, ugyanis szintén 10.990 t-ért belföldön korlátlan internetet ad, emellett 39 GB-ot az EU-ban, ráadásként pedig 2 GB-ot az EU-n kívül. Ezek a csomagok mindenképpen vonzó ajánlatnak tűnnek, így érdemes megfontolni őket. További információk a Telekom oldalán érhetőek el.


Forrás