Megerősítette a Samsung a Galaxy F széria érkezését

galaxy-f-cover

A Samsung megerősítette a Galaxy F széria érkezését és egyúttal el is árult egy kis információt a széria első tagjáról, ami Galaxy F41 néven érkezhet.

brave_banner_3_gsmring

A napokban már lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a Samsung egy teljesen új szériát szándékozik a közeljövőben bevezetni. Ennek a jeleit egyébként már a múlt hét elején megtapasztalhattuk. Akkor a Geekbench-en bukkant fel az SM-F415F modellszámú készülék, ami mint kiderült a teszt alapján Exynos 9611 lapkakészletet és 6 GB RAM-ot tudhat magáénak, ha minden igaz Galaxy F41 néven fog bemutatkozni az újdonság. A mobil az egymagos teszten 348 pontot, míg a többmagoson 1339 pontot szerzett. Valószínűleg sokan már ebből levonták azt a következtetést, hogy nem egy csúcskészülékről lesz szó.

Most a gyártó is megerősítette a sorozat érkezését. A Samsung India Twitter oldalán tettek közzé egy bejegyzést azzal a szöveggel, hogy “Az új Galaxy F mindenképpen nyomot fog hagyni rajtad. Maradj velünk”. Ezen kívül viszont többet nem igazán árultak el. Bár az mindenképpen egy intő jel, hogy az indiai oldalon tették közzé a bejegyzést, nagy valószínűséggel elsőként ezen a piacon fog bemutatkozni.

galaxy-f41-1

Ezzel együtt a Samsung indiai oldalára a Galaxy F41 felhasználói könyve is felkerült, amiből még több információ szivárgott ki az eszközről. Eszerint a felső sávban középre pozicionált előlapi kamerával és a kijelző körül kicsit vaskos kávákkal jöhet a mobil. A hátlapján egymás alatt függőlegesen három kamera fog elhelyezkedni és ezen az oldalon lesz az ujjlenyomat olvasó is. A töltést USB Type-C csatlakozón keresztül tudjuk majd megejteni és adott lesz a micro SD foglalat is, amit a SIM tálcán helyez el a Samsung. A dizájn egyelőre nem ismert, mivel a kézikönyv csak vázlatokat tartalmaz, de nagy valószínűséggel rövid időn belül ez is kiszivárog majd.