Megerősítették a Honor 20S bemutatójának időpontját

honor-20s-cover

Már eddig is tudtuk, hogy szeptember elején egy újabb mobillal bővül a Honor 20, széria, de most végre a Honor tiszta vizet öntött a pohárba.


A Honor 20 és Honor 20 Pro telefonok bemutatójára májusban került sor. Azóta hozzánk is megérkezett mindkét modell. A Honor 20 augusztus elejétől, míg a Honor 20 Pro augusztus 23-tól vásárolható meg hazánkban. A két felsőkategóriás készülék mellett természetesen a gyártó készült az olcsóbb Honor 20 Lite-al is. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy még egy mobillal bővül a termékcsalád, ami a korábbi pletykákkal ellentétben nem Honor 20 SE, hanem Honor 20S néven fog érkezni.

honor-20s-poster

Egy a napokban közzétett palkát tisztázta az elnevezést. Kínában már augusztus 29-től lehet foglalni a telefont, de a bemutató csak pár nappal később lesz. Azóta már promóciós képek is érkeztek a Honor 20S-hez, és meg kell mondani ezúttal is káprázatosat alkotott a gyártó. A Kínai Hírközlési Hatóságnak köszönhetően már megtudtuk milyen hardverekkel érkezik. A megjelenítő egy bal felső sarkában kameralyukas, 6,26 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD panel lesz.

Annak ellenére, hogy a Honor 20S is Kirin 980 rendszerchippel érkezik, a hátlapjára a Honor 20 és 20 Pro-val ellentétben csak három kamerát kapott, ezek 48+8+2 megapixelesek lesznek. Akkumulátora pedig a Honor 20-hoz hasonlóan 3750 mAh-s lesz. A promóciós képek szerint fehér, fekete és kék színekben lehet majd beszerezni, maximálisan 12/256 GB-os memóriakiosztással. Ára még nem ismert, a bemutató szeptember 4-én esedékes, valószínűleg akkor már erről is megtudunk majd valamit.

A Honor 20 széria legkisebb tagját egy rövid időre megkaptunk a Honor-tól, készült is róla videó, amit itt tudsz megnézni.