Megerősítették a Redmi Note 9T bemutatójának időpontját és képeket is kaptunk a mobilról

A Xiaomi közzétette, majd törölte a Note 9T bemutatójának a dátumát és a hardverspecifikációk nagytöbbsége is napvilágot látott.

Egy ideje már lehet tudni, hogy a Xiaomi hamarosan bemutat egy készüléket Note 9T néven. Az erről szóló pletykák először december végén röppentek fel, de a napokban a kínai gyártó már meg is erősítette a készülék bemutatójának időpontját Twitteren. Majd ezt követően rövid időn belül törölték a bejegyzést, így pontosan most nem tudni, hogy lesz-e belőle valami. A közzétett kép szerint január 8-án lesz a Note 9T bemutatójának időpontja. Ezen kívül beigazolódott az a pletyka is, hogy a Note 9T valójában úgy fog kinézni mint egy Redmi Note 9 5G. Ez pedig azt jelenti, hogy a hardverspecifikációk is ugyan azok lesznek.

xiaomi-note-9t-1

Egy más forrástól származó kép alapján kiderült, hogy a Note 9T a Note 9 5G-hez hasonlósan MediaTek Dimensity 800U processzorral, 5000 mAh-s akkumulátorral és 6,53 hüvelykes megjelenítővel fog rendelkezni. Tehát egyértelműen kijelenthetjük, hogy a Xiaomi szokás szerint lemásolta egy korábbi mobilját, ez esetben a Note 9 5G-t és más néven fogja értékesíteni, egy teljesen másik régióban.

xiaomi-note-9t-2

A hasonlóságot a fentieknél is jobban megerősíti, hogy 48 megapixeles főkamerája lesz a Note 9T-nek is, valamint a kijelző felbontása is változatlan ( Full HD+) lesz, és az akkumulátor szintén 18 wattos gyorstöltést támogat akárcsak a Note 9 5G esetében.

xiaomi-note-9t-3

Az Amazon Németország egyébként már tévesen listázta korábban a készüléket. Akkor kiderült, hogy 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárhellyel az európai ára 229,90 euró lesz. De egy kis felárért (269,90 euróért) cserébe több memóriával és tárhellyel is megvásárolhatjuk. Ezen kívül az Amazon feltüntette, hogy 90 Hz-es lesz a Note 9T kijelzőjének képfrissítési frekvenciája. Ezen információk tudatában pedig kijelenthetjük, hogy a Note 9T a Kínában elérhető Note 9 5G európai változata lesz egy kicsit megnövelt képernyőfrissítési frekvenciával.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.