Meggyötörték a OnePlus 7 Pro-t

A napokban bemutatott OnePlus 7 Pro sem úszta meg, hogy a népszerű Youtuber Zack Nelson kezei közé kerüljön, lássuk, hogyan is bírta a strapát a cég legújabb csúcsmobilja.


Azért még midig vannak kétségek a motorikusan kiemelkedő kamerákkal kapcsolatban, de a OnePlus szerint semmi félnivalónk nincsen. A mobilt a JerryRigEverything is letesztelte, tapasztalatait pedig szokás szerint Youtube csatornáján osztotta meg. A látottak alapján ha a telefon leejtjük és az előlapi kamerája éppen használatban akkor azt magától behúzza fél másodperc alatt a házba a modul védelme érdekében. A kamerát egyébként manuálisan is lehet működtetni, de ekkor a készülék küld egy üzenetet, hogy inkább maradjunk a mechanikus megoldásnál, mivel nem tesz jót a belső konstrukciónak. Zack Nelson tesztjét egyébként egész jól bírta a OnePlus 7 Pro, a többi telefonhoz hasonlóan a Gorilla Glass védelmet ezúttal is sikerült megkarcolni és a sniccerrel való karcolásokat sem tűrte annyira jól az eszköz, de ugye egy telefont nem erre találtak ki.

A meghajlítás során is nagyon jól teljesített a OnePlus 7 Pro, láthatóan egy picit sikerült elhajtani, de ezt követően azonnal visszanyerte gyári formáját. Az továbbra is kérdéses, hogy az előlapi kamera, hogyan teljesít majd a való életben, a tesztek szerint 300 ezredik alkalommal is gond nélkül működött a kamera mechanizmusa. Remélhetőleg nem esnek abba a hibába mint a Samsung és számoltak a porral és egyéb szennyeződésekkel amik befolyásolhatják a funkcionálást.

A OnePlus egyébként megosztott egy 12 órás videót Youtube csatornáján, melyen ez idő alatt majdnem 12 ezerszer nyitják ki az előlapi kamerát. A videó lejátszását sajnos nem engedélyezték más webhelyeke, de aki ráér Youtube-on megtekintheti gond nélkül.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.