Megint kiosztotta a konkurenciát a Huawei

írta: Robi

Az elmúlt hónapok történései alapján már nem mondható újdonságnak a Huawei-től, hogy savazza a többi gyártót, a legfrissebbet az olasz versenybíróság egy döntésének köszönhetjük.


A Samsung és az Apple is 5 millió eurós büntetést tudhat magáénak egy olasz bírósági döntés alapján, mivel kiderült, hogy frissítésekkel próbálják meg lassítani korábbi készülékeiket, ami a felhasználókat újabb mobilok vásárlására készteti. A január óta tartó vizsgálat során bebizonyosodott, hogy a két cég szoftverfrissítései jelentős teljesítménycsökkenést okoztak és mikor hivatalosan ez be is bizonyosodott a Huawei azonnal reagált is a hírre.

A Twitteren tettek közzé egy bejegyzést melyen a Mate 20 Pro látható, az alatta lévő szövegben pedig azt írta a Huawei, hogy ők soha nem lassítanák frissítéssel a telefonjaikat és büszkék arra, hogy a Mate 20 Pro gyorsnak született és az is marad, akárcsak a többi telefon ami a kínálatukban elérhető. Ami azt illeti, ha megkérdeznénk több Huawei felhasználót biztosan akadnának megoszló vélemények.

forrás: gsmarena