Megint semmi, dehogynem itt van Nothing Ear(a)?!

Itt van a Nothing Ear(a)! 

Olvasási idő kb 2-3 perc!

Amit kaptunk röviden
 • 45 dB Aktív zajszűrés vagy ANC
 • 11 mm-es erőteljes hangszórók
 • LDAC hangfelbontás támogatás
 • Basszust támogató algoritmus
 • Akár 42.5 óra tartalom lejátszás
A részletek

A doboz

Amit kapunk a dobozban:

 • Tok és fülhallgatók
 • gumiharangok S, M, L méretben
 • USB-C töltőkábel
 • Kötelező biztonsági és garanciapapírok

A design

Most élénk menő sárga színben is!

Visszatért a klasszikus bátor friss design de új köntösben, ezen túl is látni fogjuk a füleseket de egy kicsit megváltozott a tok elrendezése.

Nem csak jól néz ki de könnyű is, összesen 42.9G a töltőtok a fülesek pedig egyenként 4.8 grammosak.

(Összehasonlításképpen az Airpods Pro 2 tokja 50.8 gramm a fülesek pedig 5.3 grammosak, aki csukott szemmel megmondja ezt a 3 grammos különbséget az jelentkezzen! :))

 

A zajszűrés

Az új zajszűrő folyamatosan érzékeli a zajszivárgást ha van és kompenzálja így folyamatosan alkalmazkodva a környezethez ezzel a leginkább zajmentes környezetet kialakítva.

Alapvetően 3 zajszűrő módból választhatunk, gyenge – közepes – erős de ha az adaptív zajszűrést bekapcsoljuk nem nekünk kell a zajokhoz alkalmazkodni csak a fülhallgatónak. Élvezzük a zenét maradéktalanul!

A hangzás

A Nothing Ear(a) kétszer olyan erős hangzást nyújt hála a tovább fejlesztett hangszórónak, így még teljesebb és teltebb a hangzás, mint eddig.

A maradéktalan hangminőség érdekében 990kbps és 24 bit/96 kHz részletességű zenét támogató rendszer gondoskodik a hibátlan élményről

A fülhallgató “késése” 120ms, így biztosan nem lesz csúszás még a legváratlanabb helyzetekben sem, pontosan egyszerre fogjuk hallani és látni azt, a tartalmat, ami éppen műsoron van.

Továbbá a Nothing Ear(a) támogatja 2 korábban párosított eszköz között az akadálymentes váltást, így ha elkezdünk valamit pl telefonon és más eszközön folytatnánk akkor, pont ugyanolyan gyors lesz a váltás, mint ahogy mi eszközt váltunk.

Ha letesszük a telefont és a laptopért nyúlunk akkor a Nothing Ear(a) is a laptop hangjáért fog nyúlni.

A kraft

Ha igazak a hírek akkor 10 perc töltéssel 10 órányi zenehallgatást kapunk aktív zajszűrés nélkül, de ha bekapcsoljuk akkor is jó eséllyel hamarabb fárad el a fülünk, mint a Nothing Ear akksija. Ezt az előző modellhez képest 40.5% (legyünk pontosak) több zenehallgatást vagy tartalom fogyasztást jelent.

Az üzemidő:

 • Zenehallgatásra elég erő Zajszűrés nélkül akár 42.5 óra töltés a tokban és 9.5 óra a fülesekben!
 • Zenehallgatásra elég erő Zajszűréssel 24.5 óra töltés a tokban és 5.5 óra a fülesekben!
 • Beszélgetésre elég erő zajszűrés nélkül 23 óra a tokban és 5.2 óra a fülesekben!
 • Beszélgetésre elég erő zajszűréssel 18 óra a tokban és 4 óra a fülesekben!

Az alkalmazás

A Custom EQ-ban szabadon állíthatjuk a közép – magas mély hangokat kedvünk szerint.

A zajszűrést, ahogy már korábban említettük, állíthatjuk teljesre, átengedőre vagy kikapcsolhatjuk, illetve az első két mód erősségét három különböző módon állíthatjuk, nem rossz, nem rossz!

Azt is beállíthatjuk a lehetőségekhez mérten, hogy melyik funkciókat hogyan szeretnénk elrendezni a fülhallgatók szárán.

Még egy kis extra: Chat GPT támogatás a Voice Assistant alkalmazásban.

Röviden ennyi a kis ízelítőnk az új Nothing Ear(a) fülesről, kívánjuk valamennyi friss vagy meglévő korábbi Nothing Ear tulajdonosnak, hogy használja egészséggel!

Nem az első és nem az utolsó bátor design elmekkel operáló kütyüt kapjuk a gyártótól, őrizzék meg a jó szokásukat, itt lehet csekkolni!

MEGOSZTÁS