Megjelenés küszöbén a OnePlus 9R és OnePlus Watch

A hírek szerint március közepén érkezhet a OnePlus „9R” néven beharangozott okostelefonja és okosórája.

A tipster Agrawal-tól származó hírek szerint a OnePlus 4 db eszközt tervez piacra dobni márciusban. Ebben szerepel egy olcsóbb megoldású OnePlus telefon, amely a 9R néven debütálhat a piacon. A pletykák szerint ebben a hónapban érkezik az olcsóbb változat mellett a OnePlus 9 és 9 Pro telefon, illetve egy régóta várt okosóra is.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy az olcsóbb változat OnePlus 9E vagy OnePlus 9 Lite néven fog érkezni. Azonban Evan Blass, aki nagyon megbízható infóval szokta ellátni a nagyérdeműt, kiderítette, hogy ez a telefon 9R néven érkezik.

A telefonról annyit már lehet tudni, hogy egy 6,5”-es FHD+-os 90 Hz-es kijelzőt kap. A motorháztető alá várhatóan Snapdragon 690 chipset található, mellé 8 GB RAM és 128 GB tárhely kerül.

Az elsődleges kamerája 64MP-es lesz és egy 5000 mAh-es akkumulátorral szeretnék fenntartani, hogy minél tovább tudjuk használni egy töltéssel az eszközt. A telefon támogatni fogja a 30W-os gyorstöltést.

Ami pedig az érkező okosórát illeti, Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója megerősítette azokat a híreket, hogy ebben az időszakban biztosan megérkezik a várva várt OnePlus okosóra is.