Megjelenési dátum érkezett az iPhone 13 szériához

Az új iPhone-ok az elmúlt években mindig szeptemberben éreztek, bár tavaly az Apple egy kicsit megcsúszott a bemutatóval és a piacra dobással is, így csak novembertől lehetett megvásárolni a 12-es széria mind a négy tagját. Idén ez állítólag másként lesz.

crypto50

A jó hír, hogy -egyelőre- úgy tűnik szeptemberben megtartják az iPhone 13 mobilok a bemutatóját és még abban a hónapban forgalomba kerülhet mind a négy modell. Ha hihetünk a GSM Arena által közölt adatoknak, most is négy készüléket fog számlálni a sorozat, ezek várhatóan az iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max lesznek.

Egy kínai webáruház már fel is tüntette termékoldalán az új iPhone-okat, az elérhetőségnél pedig szeptember 17-et jelölték meg. Úgy tűnik tehát, hogy tudja tartani a szeptemberi dátumot az Apple, bár a forrás nem hivatalos így érdemes némi fenntartással kezelni ezt az információt. A Bloomberg-nek köszönhetően olyan információ is felmerült, hogy a cupertinoiak 20 százalékkal nagyobb gyártási kapacitással készülnek, ha ez valóban így lesz talán nem kell majd heteket várni, ha a hivatalos forgalmazóknál elfogy a készlet.

Az Apple újdonságairól az elmúlt hetekben nagyon elkezdtek szivárogni a hírek, képeket is láthattunk egyes modellekről, de van olyan felvétel is, amin mind a négy eszköz rajta van, bár ezek nem valódi telefonok, csak dummy-k.

Az új iPhone-ok mellett szeptemberben lehet számítani az AirPods 3 és az iPad Mini 6 érkezésére is.