Megjelenési dátumot kapott a Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra és a Mi 11 Lite

xiaomi

A Xiaomi bejelentette Twitter csatornáján, hogy mikorra várható legújabb mobiljainak, a Mi 11 Lite, Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra bemutatója.

A Xiaomi nemrég bejelentette, hogy egy “Mega Launch” névű esemény keretein belül fogják bejelenteni legújabb mobiljaikat. A bemutató március 29-én lesz esedékes, de ezen kívül semmit nem árultak el az érkező mobilokkal kapcsolatban.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor összesen három telefonnal fog gazdagodni a kínálatuk, melyek közül mindegyik a Mi 11 szériát fogja erősíteni. A készülékek tehát a Mi 11 Lite, Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra modellek lehetnek.

xiomi-mi-11-ultra

A Mi 11 Lite várhatóan Snapdragon 775G lapkakészlettel fog debütálni és az eddig kiszivárgott információk alapján hátlapján három kamerát fogunk találni. Ezek közül az elsődleges szenzor 64 megapixeles lesz, melyen kívül helyet kap még egy 8 megapixeles ultraszéles látó és egy 5 megapixeles makró kamera. A Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra-ból reméljük, hogy nem marad ki a Samsung 50 megapixeles ISOCELL Bright GN2 modulja. Valamint várhatóan lesz bennük egy 120x hibrid zoomra képes periszkópos kamera is. Az elkövetkezendő pár napban biztosan hallunk még felőlük, bemutató tehát március 29-én, vagyis a jövőhét hétfőn esedékes.