Megjelent a 10.generációs iPad készülék

Az amerikai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta a 10.generációs iPad alap kiadást, amit hamarosan itthon is meg lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple néhány napja hivatalosan is bemutatta az iPad 10. generációs készüléket, amit október 26-tól már itthon is meg lehet vásárolni a hivatalos forgalmazóknál.

Azt szokhattuk meg, hogy a sorozat, amibe az újdonság is beletartozik durván a 130.000 Ft-os árkategóriában debütál, most viszont jelentősen változott a helyzet.

Az új kiadás dizájnban nagyon hasonlít az iPad Air 4-es generációra, ugyanis ugyan azt a házat kapta meg, így adott lett az is, hogy a csatlakozó már itt is Type-C, nem Lightning. A kijelző egy 10,9 colos FHD+ felbontású IPS LCD panel, ami maximum 500 nit-es fényerővel rendelkezik. Hardveresen egy Apple Bionic A14 lapkát kapott meg, ami nem a legújabb, de egy jól működő konstrukció.

Összesen kétféle kivitelben kapható a termék: 64GB és 256GB-os, persze van sima Wi-Fi és Wi-Fi+5G kiadás is. Azt is meg kell jegyezni, hogy ugyan úgy az első generációs tollat lehet hozzá használni, ami ugye Lightning csatlakozós, így kell hozzá egy adapter, ami a dobozban is megtalálható. A termék nyitó ára 259.990 Ft, míg a 256GB-os verzióé 349.990 Ft.


Forrás