Megjelent a 2. generációs Lenovo Tab P11 Pro

A kínai vállalat nemrég hivatalosan is bemutatta a Lenovo Tab P11 Pro második generációs kiadását, ami egyes piacokon már meg is vásárolható. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Lenovo Tab P11 Pro a hírek szerint néhány napja megvásárolható már az indai piacon, így hamarosan elérhető lehet az európai piacon is.

Maga a termék már egy második generációs kiadás, viszont itthon az első még nem nagyon volt elérhető és azt sem lehet garantálni, hogy az új modell megérkezik, főleg a növekvő árak miatt nem biztos, hogy lenne létjogosultsága.

Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Kompanio 1300T lapka dolgozik a készülékben, ami mellé 8GB RAM és 256GB belső tárhely társul, utóbbit pedig tovább lehet bővíteni MicroSD memóriakártyával további 1TB-ot. Szoftveresen alapból Android 12 fog futni a terméken, ami el is várható egy új készüléktől.

A kijelző egy 11,2 colos 2,5K felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző, aminek a fényereje maximum 600 nit. Összesen négy hangszórója van a terméknek, amit a JBL készített el. A hátoldalon egy 13 MP-es lencse szerepel, míg a hátlapon egy 8 MP-es szelfi lencse.


Forrás