Megjelent a 200 MP-es kamerával felszerelt Motorola csúcstelefon

A Motorola a napokban hivatalosan is bemutatta a már régóta pletykált okostelefonját, Motorola Edge 30 Ultra készüléket, ami 200 MP-es kamerával van felszerelve. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Motorola az előző néhány hétben több okostelefont is bemutatott, mind a prémium kategóriába, mind a középkategóriába.

A napokban bemutatta a jelenlegi legerősebb készülékét is, Motorola Edge 30 Ultra néven, ami állítólag az európai piacra is meg fog majd érkezni. Az árazás több helyen eltérhet, viszont állítólag a termék nyitóára mai árfolyamon számítva 360.000 Ft lehet, ami, ha meg is jelenik Magyarországon, nyilván ennél jóval magasabb áron lesz majd beszerezhető.

Mivel csúcskészülékről beszélünk, nem meglepő, hogy egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozik a termékben, ami mellé akár 12GB RAM és 512GB belső tárhely is válaszható. Szoftveresen alapból Android 12 fut a készüléken, arról viszont egyelőre még nincs információnk, hogy a cég milyen hosszú ideig nyújt majd frissítéseket.

A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű OLED panel, amit egy Gorilla Glass 5-ös üveg véd. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban helyezkedik el az előlapon, ennek pedig a felbontása 60 MP. A hátlapon összesen három lencse található meg, egy 200 MP-es főkamera, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 12 MP-es 2X optikai zoom-ra képes telefotó lencse.

Az akkumulátor kapacitása 4610 mAh-es, amit vezetékesen maximum 125W-al lehet tölteni, vezeték nélkül pedig 50W-al. Sajnos vízállóságról nem olvashatunk, így minden bizonnyal azzal nem rendelkezik.


Forrás