Megjelent a Huawei Watch Fit új kiadása

huawei

A Huawei az utóbbi időszakban egyre több viselhető eszközt mutatott be, hiszen jelenleg itt tudnak maguknak nagyobb teret nyerni. Mutatjuk, hogy a most megjelent újdonság milyen specifikációkkal bír.

crypto50

A kínai cég a Huawei Watch Fit okosóráját több, mint egy éve mutatta be. A termék négyzetes kialakítással rendelkezik, csak úgy, mint az Apple okosórái, itt viszont jobban meg van nyújtva a készülék.

Ezt a terméket Magyarországon a hivatalos forgalmazóknál már 30.000 Ft-os áron meg lehet vásárolni, ami azért számít jónak, mert a Huawei Watch GT 2 42 mm-es kiadása szinte ugyan ezt kínálja, más dizájnnal 25.000 Ft-al drágábban.

A Huawei most a népszerűség fenntartása miatt, újra kiadta ezt, Huawei Watch Fit New néven, ami nagyon kevés dologban tér el az előd modelltől. Mondhatjuk azt is, hogy a New szócska csupán azért szolgál, hogy meglehessen különböztetni az előző kiadástól.

huawei

Továbbra is egy 1,64 colos AMOLED kijelzőt kapunk, amire több, mint 300 féle óraszámlapot állíthatunk be. Ez az egyik újítás. A másik pedig az, hogy 97 féle sportolási módot támogat, ami több, mint a 2020-as kiadásnál.

A készülék 5 ATM vízállósággal rendelkezik, GPS támogatottsággal és számos egészségügyi funkcióval, mint például a pulzus és vér-oxigénszint mérés, valamint hölgyek számára a menstruációkövetés. Árazás tekintetében durván 40.000 Ft-ról indulhat az értékesítés csak úgy, mint tavaly.


Forrás