Megjelent a Samsung Galaxy Watch 5 széria

A dél-koreai vállalat augusztus 10-én hivatalosan is bemutatta a Samsung Galaxy Watch 5 szériát. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla és mikortól lesz kapható.

A Samsung augusztus 10-én tartotta a idei egyik legnagyobb eseményét, ugyanis bemutatta a Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefont, a Samsung Galaxy Buds2 Pro vezeték nélküli fülhallgatóját és a Samsung Galaxy Watch 5 szériát, amit már nagyon sokan vártak.

Hivatalosan összesen háromféle kivitel lesz kapható Magyarországon, különböző színben és kiadásban. Itt láthatjátok, hogy az árak hogyan alakulnak a hazai piacon:

  • Samsung Galaxy Watch 5 40 mm Bluetooth: 129.999 Ft
  • Samsung Galaxy Watch 5 44 mm Bluetooth: 144.999 Ft
  • Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm Bluetooth: 204.999 Ft

Az e-SIM-es kiadásért 20.000 Ft felárat kell fizetniük azoknak, akik azt a kivitelt szeretnék megvásárolni. Az okosóra, csak úgy, mint az új okostelefonok augusztus 26-tól vásárolhatóak meg, augusztus 25-ig pedig elő lehet rendelni őket, amit érdemes is, hiszen egy ajándék Samsung Galaxy Buds Live ónix fekete jár ajándékba a sima modellhez, a Pro variáns mellé pedig a fülhallgató mellett egy ráadás sport szíj is a promóciót képezi.

Az okosóra az előd generációhoz képest nagyon akkumulátort kapott meg az összes modell, mindegyik modellen zafír üveget kapunk, a Pro verziónál pedig a keret is titán. Pontosabb lett az egészségfigyelés és már a test hőmérsékletünket is figyelhetjük vele.


Forrás