Megjelent a Xiaomi K50 Ultra okostelefon

xiaomi

A kínai vállalat a napokban hivatalosan is bemutatta a Xiaomi K50 Ultra okostelefont. Mutatjuk, hogy milyen specifikációkkal rendelkezik a termék.

A Xiaomi az utóbbi időszakban több új okostelefont is bemutatott, ilyen a hajlítható kijelzős Xiaomi Mix Fold 2 készülék és a Xiaomi K50 Ultra. Ahogyan eddig is, minden bizonnyal csak Kínában lesz megvásárolható az okostelefon, ha véletlen megjelenne a globális piacon, akkor pedig biztosan más néven fog érkezni majd.

Többféle kivitelben is megvásárolható lesz a Xiaomi K50 Ultra, így akár 12GB/512GB-os verzióban is beszerezhető.

Hardveresen a termék egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkával van felszerelve, ami a legerősebb a piacon jelenleg, mellé pedig maximum 12GB RAM és 512GB belső tárhely társulhat maximálisan. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó MIUI 13 fut a terméken, ami biztosan megkapja majd a legújabb frissítéseket.

A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű OLED panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 20 MP-es szelfi kamera. A hátlapi kameradizájn megegyezik a Xiaomi 12 szériánál látottnál, így a hátlapon most is három lencsét kapunk.

A főkamera 108 MP felbontású, a másod lencse egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse a harmadik pedig egy 2 MP-es makró lencse. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-ás, amit 120W-tal tölthetünk vezetékesen maximális sebességgel.


Forrás