Megjelent a Xiaomi Redmi K60 széria

A kínai vállalat nemrég hivatalosan is bemutatta a Xiaomi Redmi K60-as szériát, amiről már egy ideje olvasni lehetett az interneten. Mutatjuk, milyen specifikációkkal érkeztek meg a termékek.

Ahogyan az várható volt, a Xiaomi bemutatta december végén a Xiaomi K széria új tagjait, amik szinte mindig az év ezen szakaszán érkeznek meg. Most összesen három új termék került bemutatásra: Xiaomi Redmi K60E, Xiaomi Redmi K60, Xiaomi Redmi K60 Pro. Érdemes megjegyezni, hogy ez az első E jelzésű termék a sorozat életében, így nagyobb változásoknak lehetünk szemtanúi.

A készülékek értékesítése december 31-én kezdődött el Kínában, emellett ahogyan lenni szokott globális megjelenésre nincs sok esély, így az árak sem annyira lényegesek, hiszen az itteni árak biztosan jóval magasabbak lennének.

Ha mégis egyet ki kellene emelni az a Xiaomi Redmi K60 Pro 16 GB/512GB-os változata, ami durván 250.000 Ft-os áron nyitott.

Utóbbi a legerősebb a mezőnyből, hiszen egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát kapott meg, valamint a 120W-os gyorstöltés is adott itt. A sima modell sem szégyenkezhet, ugyanis egy Snapdragon 8Gen1+ Soc dolgozik benne, míg a 60E kiadásban egy új fejlesztésű MediaTek Dimensity 8200. A kijelző mindegyik kiadásnál egy 6,67 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel, ami hozza a magas minőséget.


Forrás