Megjelent az olcsó Motorola G53

A kínai vállalat a napokban egy új olcsóbb kategóriás okostelefont dobott piacra, Motorola G53 néven. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni az újdonságról.

A Motorola G53 a középkategóriába érkezett meg a napokban, ami az árazáson is nagyon jól látszik, ugyanis a 4GB/128GB-os kiadás durván 50.000 Ft-os áron került piacra Kínában. Globális megjelenésről egyelőre még nem tudunk, de ha ezzel kapcsolatban lesz információnk, mindenképpen megosztjuk majd veletek.

A készülék az alacsony árazás ellenére 5G támogatottsággal is rendelkezik, ráadásul egy Snapdragon lapka dolgozik benne, viszont ennek a típusa sajnos nem ismert. Kétféle kiadásban lesz elérhető, egy 4GB/128GB-os és egy 8GB/128GB-os kivitelben, ráadásul a belső tárhelyet tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével.

A kijelzőnél is vannak pozitív dolgok, ugyanis 120 Hz képfrissítéssel rendelkezik, a 6,5 colos HD+ felbontású IPS LCD panel. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban helyezkedik el az előlapon, a hátlapon pedig találunk egy 50 MP-es főkamerát és egy 2 MP-es makró lencsét. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit maximum 18W-al lehet tölteni vezetékesen. A pozitívum még az az, hogy alapból Android 13-as rendszer fut rajta, ami kínai készülékeknél ebben a kategóriában nem nagyon jellemző.


Forrás