Megjelent az Oppo A77 4G

oppo

A kínai vállalat a napokban hivatalosan is piacra dobta az Oppo A77 4G okostelefont, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A kínai vállalat a napokban durván 80.000 Ft-os áron piacra dobta az Oppo A77 4G okostelefont, amit egyelőre még csak Indiában lehet megvásárolni narancssárga színben. A készülék dizájnban hasonlít az iPhone okostelefonokra, hiszen a széle ugyan úgy vannak lekerekítve.

A hátlapon összesen két kamera kapott helyet. A főkamera felbontása 50 MP-es, míg a másodlagos lencse 2 MP-es. A szelfi kamera vízcsepp kivágásban szerepel az előlapon, aminek a felbontása 8 MP-es.

Hardveresen egy MediaTek Helio G35 lapkát kapott meg, így nem rendelkezik 5G támogatottsággal. A processzor mellé 4GB RAM és 64 GB belső tárhely társul, utóbbit pedig tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó ColorOS 12.1-et kapnak a felhasználók.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 33W-os vezetékes töltővel lehet feltölteni, ahogyan azt megszokhattuk az ilyen kategóriás kínai okostelefonoknál. A készülék ellenáll a vízcseppeknek, így nem kell úgy félteni az esőben, bizonyos mértékig. Az Oppo A77 4G okostelefon egy 6,56 colos HD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésű IPS LCD kijelzőt kapott meg, amitől semmi extrát nem várhatunk el.


Forrás