Megjelent az Oppo Reno 9 sorozat

A kínai vállalat a napokban hivatalosan is bemutatta a már régóta pletykált Oppo Reno 9-es sorozatot, mi pedig mutatjuk nektek, hogy mit kell tudni róluk.

Az Oppo az év végére még tartogatott néhány meglepetést az Oppo Reno 9 sorozattal, ami a napokban a kínai piacon hivatalosan is debütált. Összesen három termék érkezett, az Oppo Reno 9, az Oppo Reno 9 Pro és az Oppo Reno 9 Pro+.

Mindegyik termék értékesítése december 2-án kezdődik Kínában, a globális megjelenésről egyelőre még nincs hír, de az szinte biztos, hogy a következő évre tolódik.

Most nagy vonalakban szeretnénk nektek elmondani, hogy melyek a készülékek főbb jellemzői, hiszen később mindegyik terméket külön elemezni fogunk. A fő különbséget a termékek között mindenképpen hardveresen érdemes keresni, az egyéb apró eltérések mellett.

Az Oppo Reno 9-ben egy nyolcmagos Snapdragon 778G dolgozik, a Pro modellben egy MediaTek Dimensity 8100, míg a legerősebb kiadásban egy Snapdragon 8Gen1+ SoC, ami mellé akár 16 GB RAM-ot is választhatunk, ha arra van szükségünk. A kijelző mindhárom esetben egy 6,7 colos AMOLED panel, az élek pedig mindhárom esetben le vannak kerekítve. A legolcsóbb modell nyitóra 140.000 Ft, míg a legextrább Pro+ kiadás ára 245.000 Ft.


Forrás