Megjelent az új Apple Watch SE, Series 8 és Ultra okosóra

Az amerikai vállalat a napokban bemutatta legújabb okosóráit is, az iPhone 14 sorozat mellett. Összesen három tag érkezett, mi pedig mutatjuk, hogy milyen áron lesznek elérhetőek.

Az Apple szeptember 7-én az új okostelefonjai mellett, bemutatta az Apple Watch Series 8, Apple Watch SE és Apple Watch Ultra okosóráit, amik különböző ár szegmensben kerülnek a piacra.

Ahogyan eddig is az SE modell lesz a legolcsóbb kivitel, az Ultra pedig a legdrágább, ami kifejezetten prémium kiegészítőnek mondható.

Ami közös a készülékekben az az, hogy megkapták a legújabb Apple chipet, amit órákba terveztek, így javul a teljesítmény, valamint mindegyik kapott egy hőmérséklet érzékelőt, valamint ütközés érzékelőt is. Az árazás is már ismert, ezt pedig itt láthatjátok:

  • Apple Watch SE 40mm: 129.990 Ft
  • Apple Watch SE 44mm: 144.990 Ft
  • Apple Watch Series 8 41mm: 209.990 Ft
  • Apple Watch Series 8 45mm: 224.990 Ft
  • Apple Watch Ultra: 419.990 Ft
Apple Watch Ultra

Ahogyan láthatjátok itt is emelkedtek az árak az előd modellekhez képest, az Ultra pedig csillagászati áron lesz beszerezhető, viszont vannak olyan tulajdonságai, amik egyedülállóak. Ilyen például az is, hogy lehet benne búvárkodni, akár 2000 nit-es fényerősségre is képes a kijelző, az üzemidő pedig 60 óra is lehet.


Forrás