Megjelent az új hajlítható kijelzős Honor okostelefon

A kínai vállalat néhány napja piacra dobta a legújabb hajlítható kijelzős okostelefonját Honor Magic Vs néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Honor Magic Vs hajlítható kijelzős okostelefont a napokban dobta piacra a kínai vállalat az idei év egyik legnagyobb sajtóeseményén. Valószínűleg ez is, mint az elődje csak Kínában lesz kezdetben kapható, de forrás szerint állítólag a következő év elején a nemzetközi piacon is bevezetésre kerül majd az új termék.

Kínában az előrendelések meg is kezdődtek, az alap modell ára pedig durván 420.000 Ft ami, ha elérne az európai piacra persze sokkal magasabb lenne.

A termékben az egyik nagy újítás az előd modellhez képest az a processzor, ami nem más, mint a Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka, ami a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefonban is dolgozik. A RAM méret minimum 8 GB, maximum pedig 12 GB, míg a belső tárhely 256GB vagy 512 GB-os lehet. Szoftveresen alapból az Android 12 alapokon futó MagicOS 7.0 fut a készüléken, így itt még nincs jelent az Android 13-as rendszer.

A termék két kijelzővel is rendelkezik: a belső kijelző egy 7,9 colos 90 Hz képfrissítésű OLED panel, míg a külső kijelző egy 6,45 colos 120 Hz képfrissítésű OLED panel, a forrás pedig még azt is kiemeli, hogy mindegyik panel 10 bites.

Amit még érdemes kiemelni az a kamerarendszer, hiszen itt a főkamera egy 54 MP-es Sony szenzor, ami mellé egy 50 MP-es széleslátószögű lencse és egy 3X optikai zoom-al rendelkező 8 MP-es telefotó lencse társul. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen maximum 66W-al lehet feltölteni.


Forrás