Megjelent az új Motorola Edge 2022 okostelefon

A kínai vállalt a napokban bemutatta a Motorola Edge 2022 okostelefont, ami a piacon elsőként kapta meg a legújabb MediaTek Dimensity 1050 processzort. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Motorola ebben a hónapban igazán kitett magáért, ugyanis bemutatták az első 200 MP-es kamerával felszerelt okostelefont, valamint az új Motorola Razr 2022-őt, ami a hajlítható kijelzős okostelefonnak már a harmadik kiadása, valamint a napokban bemutatták a Motorola Edge 2022 készüléket is.

Az új termék egyelőre még csak a cég hivatalos US oldalán tűnt fel, de valószínűleg több piacon is meg fog jelenni, viszont az árazásról egyelőre még nem esett szó sehol sem.  Erről amint többet megtudunk, megírjuk majd nektek.

Ahogyan azt már fentebb is említettem a termék egy MediaTek Dimensity 1050-es lapkát kapott meg hardveresen, ami mellé 8GB RAM és 256GB belső tárhely társul. Szoftveresen alapból Android 12 fut a készüléken, amit minden bizonnyal tovább lehet majd frissíteni a legújabb rendszerre.

A kijelző egy 6,6 colos FHD+ felbontású 144 Hz-es OLED panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 32 MP-es szelfi kamera. A hátlapon összesen három lencse szerepel, egy 50 MP-es főkamera, egy 13 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es mélység lencse. Amit még érdemes kiemelni az az akkumulátor, ami 5000 mAh-es, ezt pedig lehet tölteni vezetékesen is és vezeték nélkül is, ami mindenképpen figyelemre méltó.


Forrás