Megkapta a Samsung Galaxy S10 széria is az Android 12-es verziót

s10

Néhány hete elindították az Android 12-es verzió frissítéseket, amit most a Samsung Galaxy S10 széria is megkapott. Mutatjuk ezzel kapcsolatban a részleteket.

crypto50

A dél-koreai gyártó frissítések tekintetében nagyon odafigyel a felhasználóira, hiszen mindig időben érkeznek meg a hibajavítások és újítások a készülékekre. Nemrégiben megjelent a Samsung Galaxy S10 széria tagjaira a béta verziós Android 12 lapokon futó One UI 4-es verzió, a napokban pedig végre a stabil verzió is letölthető mindenki számára, nem csak a fejlesztőknek.

Világszerte rengetegen használják a Samsung Galaxy S10-es szériát, aminek tagjai a következők: Samsung Galaxy s10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ (és a Samsung Galaxy S10 Lite, de ő még nincs fent a listán.)

s10

Először a cég Kínálatában a Samsung Galaxy S20, S21, Note 20, Z Fold és Z Flip széria kapta meg a frissítéseket, most pedig az S10-esek is.  Utóbbit 2019 elején mutatták be, így lassan már háromévesek lesznek a készülékek, de még mindig nagyon jól működnek, a felhasználói tapasztalatok szerint.

Pontos dátum arról egyelőre még nincs, hogy melyik régiókban mikor lehet letölteni a frissítést, ezért is érdemes figyelni az alábbi menüpontot: Beállítások-Szoftverfrissítés-Letöltés és telepítés. A frissítés firmware száma a következő: G97xFXXUEGULB.


Forrás