Megkapta az autófókuszt a Galaxy A80

A Galaxy A80 egy ötletes okostelefon lett, viszonylag magas árcédulával és hatalmas kijelzővel. A készüléknek akadnak hibái, ilyen például az autófókusz, amit eddig a szelfiknél nem lehetett használni, mivel csak egy adott távolság felett fókuszált a mobil.


Sokan felrótták ezt a gyártónak, és úgy tűnik belátták a hibát, a Samsung ugyanis kiadott egy frissítést, ami javítja a “problémát”. Az áprilisban bemutatott Galaxy A80 előlapi kamera nélkül érkezett, szelfik készítéséhez és videótelefonáláshoz a hátlapi modulokat használhatjuk. A Samsung egy mechanikusan előugró, elforgatható szerkezetet pakolt a készülékbe, 48 megapixeles PD-autofókusszal ellátott főkamerával, 8 megapixeles széles látószögű lencsével és 3D ToF szenzorral.galaxy-a80A gyártó most kiadott egy közel 400 MB-os frissítést az A80-hoz, aminek letöltését követően, már elérhető az autófókusz az önarcképek készítése során. Az új firmware elhozza a júliusi biztonsági javítást, növeli az eszköz biztonságát, illetve a kamera szoftveren az autófókuszon kívül is javít egy picit. Ha Galaxy A80-at használsz a A805FXXU2ASG7 verziószámot kell majd keresned, a frissítés nem egyszerre jelenik meg minden felhasználónál, légy türelmes, amit elérhető, a rendszer értesíteni fog.

A rendhagyó dizájnnal debütáló Galaxy A80 kijelzője egy 6,7 hüvelykes Super AMOLED panel, 1080 x 2400 pixel felbontással. A motorháztető alatt Snapdragon 730 lapkát, 8 GB RAM-ot és 128 GB nem bővíthető belső memóriát találunk. Az akkumulátor kapacitása 3700 milliamperóra és támogatott a 25 wattos vezetékes gyorstöltés. A Galaxy A80 ára a Samsung hivatalos partnereinél 230 ezer forint, de vannak olyan telefonos webáruházak, ahol ennél jóval olcsóbban be lehet szerezni.

1 hozzászólás

Comments are closed.