Megkapták az új Android 13-as frissítést az új Samsung Galaxy Z modellek

A dél-koreai vállalat újabb termékekre küldte ki a legújabb szoftverfrissítést, így a napokban már a Samsung Galaxy Z Fold 4 és a Samsung Galaxy Z Flip 4 is megkapta az Android 13-at.

A Samsung idén elképesztő ütemben ontja magából a frissítéseket és könnyen lehet, hogy ő lesz az első olyan gyártó, aki a legtöbb készülékére elérhetővé teszi az új stabil Android 13 alapokon futó One UI 5.0-ás rendszert.

A napokban újabb termékek kapták meg az új frissítést, köztük a Samsung Galaxy Z Fold 4 és a Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefon is.

Utóbbi két készüléken az új frissítéseket Dél-Koreában fedezték fel, a forrás szerint viszont már több országban is elérhető, hamarosan pedig minden országban letölthetik a felhasználók a készülékükre az újdonságot. A frissítés mérete sajnos nem ismert, de a többi készülék frissítéséből kiindulva a mérete 2 GB vagy 3 GB lehet, ami a kínai gyártóknál található 5 GB-os frissítéssel összehasonlítva nem mondható túl nagy méretűnek.

Emellett még arról is olvashattunk, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 modellekre is úton van az új rendszer.


Forrás