Megmutatta a Samsung az új okosóra felületét

samsung

A Samsung minden évben több okosórát dob a piacra és ez az idén sem változik. Most megmutatták, hogy hogyan fog kinézni az új watch-okon futó új rendszer.

INLOCK

A pletykák szerint a dél-koreai cég a közeljövőben be fogja mutatni a Samsung Galaxy Watch 4 elnevezésű okosóráját, ami azért lehet különleges, mert nem a saját fejlesztésű óra szoftverét fogja használni, hanem a Google Wear OS-t. Ez nagy elköteleződés lehet a két vállalat között, hiszen eddig ragaszkodott a Samsung a saját rendszeréhez.

A cégóriás egy videót is megosztott a YouTube platformján, amin a felületet mutatja be. Mivel a rendszer Android alapú, a Samsung itt is elkészítette a saját kis felületét, One UI Watch rendszerét. Ha valaki megnézi ezt a bemutató videót valószínűleg jobban fogja várni az új Watch 4-es szériát.

A bemutatón jól látható, hogy a népszerű alkalmazások, amik a készülékeinken helyet foglalnak, az órákon is elérhetőek lesznek. A felület nagyon hasonlít a mobiltelefonfelülethez, így a beállítási felület is megegyezik azzal, ahogy a készüléken megszokhattuk. Ha érkezik e-SIM képes variáció is, most már tényleg akár könnyedén felválthat egy telefont az óra sok helyzetet tekintve.

Hivatalos megjelenést még nem tudunk az új termék kapcsán, mindenesetre nagyon biztatóak az előjelek és könnyen lehet, hogy az egyik legjobb Android-os okosóra érkezhet a piacra.

Forrás