Mégsem lesz hajlítható kijelzős TCL mobiltelefon

tcl

Egyre többen szeretnének belépni a hajlítható kijelzős mobiltelefonok piacára, köztük a TCL is. Most viszont úgy tűnik, hogy ez a program tolódik, mert nem tudnak elég alacsony árra lemenni, hogy esélyük legyen a versenytársak ellen.

crypto50

Már több ízben lehetett arról hallani, hogy a kínai TCL már jóideje dolgozik egy hajlítható kijelzős készüléken, ami Project Chicago néven fut. A cég egy új jelentése szerint ezt a vonalat most el kellett engedniük, hiszen túl drágán tudják előállítani a termékeket, így biztosan nem lenne sikerük olyan cégek ellen, mint például a Samsung.

Idén a Samsung Galaxy Z Flip 3 nagyon vonzó áron mutatkozott be, hiszen még itthon is mindössze 400.000 Ft-ért hozzá lehet jutni, ami az eddigi legolcsóbb hajlítható kijelzős készülék. A TCL 800 dollárért tudta legolcsóbban előállítani a készülékét, így ezt a tervet a Samsung Unpacked esemény után le is fújták.

tcl

A cég marketing vezérigazgatója ezt a nyilatkozatot tette az üggyel kapcsolatban:

“Ha valaki el tud költeni 800 dollárt, akkor 1000 dollárt is… Valószínűleg hosszú éveken át az általa ismert márkát fogja keresni, és többet bízik benne”

Ez valljuk be tiszta látásmód a cég felől. A vállalat viszont nem tett le az „5G-t mindenkinek” tervéről és továbbra is azon fog dolgozni, hogy alacsony áron kínáljon gyors internetforgalmat mindenki számára.


Forrás