Megvan a Honor V40 széria bemutatójának lehetséges időpontja

Ugyan nem hivatalos forrásból, de kiszivárgott a Honor V40 lehetséges megjelenési dátuma, és egy kép is érkezett a mobilról, amin két oldalról megtekinthetjük.

Mikor novemberben a Huawei eladta a Honor-t még nem tudtuk, hogy mi lesz a készülőfélben lévő V40, de a vásárlást követően az új tulajdonos mindenkit megnyugtatott, hogy jön a V40. Persze azt is hozzátették, hogy egy pici csúszással érkeznek. Így december végén már kijelenthetjük, hogy valóban később érkezik a készülék mint ahogy azt már korábban megszoktuk, de most úgy néz ki, hogy már nem kell sokat várnunk. Egy forrás szerint ugyanis január 12-én leplezik majd le a mobilt, de egyelőre egyes számban beszélnek róla, tehát nem biztos, hogy lesz másik eszköz a V40-en kívül.

A forrás egyébként közzétette egy képet amin a Honor V40 120 fps-es béta tesztje látható az egyik népszerű játékban a Temple Run 2-ben. Azt már szinte biztosra vehetjük, hogy Dimensity 1000+ processzorral és 66 wattos gyorstöltéssel jön majd a Honor V40. A napokban egyébként egy promóciós kép is kiszivárgott a mobilról amin elölről és hátulról is megtekinthetjük.

Láthatóan a megjelenítő szélei íveltek lesznek, elől dupla szelfikamera kap majd helyet a kijelző bal felső sarkában. Hátul pedig összesen négy modul lesz egy kör alakú kameraszigetben, melyek közül az elsődleges szenzor állítólag 50 megapixeles lesz.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.