Megvan a Huawei P50 széria bemutatójának időpontja

huawei

Már március óta tolódik az időpontja a P50 széria bemutatásának az időpontja a kínai cégnél. Most végre megtudtuk mikor láthatjuk a készülékeket.

INLOCK

A Huawei cégre már egy jó ideje rájár a rúd. Miután elvesztették a lehetőséget az amerikai vállalatokkal való kereskedésben, folyamatosan csökken a piaci részesedésük és egyre nehezebben tudnak chipeket szerezni a készülékeikbe. Annyira, hogy a csúcstermékeik, mint például a Huawei Mate 40 Pro nagyon limitált számban érkeztek meg a Kínán kívüli piacokra. Ebből levonhatjuk a következtetéseket azzal kapcsolatban, hogy a boltok polcai nem lesznek teletömve a P50-es szériával sem.

2021.06.02 a bemutatás időpontja

A halasztások után végre meghívókat küldött ki a Huawei. A plakáton a Harmony OS felirat látható és két kameradudor, ami vélhetőleg a mobiltelefon kameráit mutatja. A bemutató hivatalos dátuma: 2021.06.02.

bemutató

Ezen a sajtóeseményen valószínűleg nagy hangsúlyt kap majd a saját fejlesztésű rendszerük, hiszen ez lehet az egyik kiút a válságból való kilábaláshoz. A kép alapján valószínűsíthető , hogy a Huawei P50 széria bemutatásra kerül az esemény keretein belül. Emellett várható még a Huawei Watch 3-as óra megjelenése és egy okostoll, a MatePad 2 Pro táblagéphez.

Állítólag a csúcs mobiltelefon a Sony nemrég bemutatott 1” -os IMX800-as kameráját kaphatja meg. Mivel a Sharp már bejelentett egy olyan készüléket, amiben ez a lencse dolgozik, már biztos, hogy lecsúsztak az első helyről. Mindamellett, hogy a Sharp is a LEICA lencse gyártóval készítette el a kameráit.

Hivatalos árazásról még nem esett hír, emellett azt sem lehet tudni, hogy a bemutatást követően mikortól lesz megvásárolható az egykor csúcsra törő cég zászlóshajója. Amint többet megtudunk, meg fogjuk osztani veletek.

További információként elmondható, hogy a készülék mellé nem fognak csomagolni töltőfejet, csak úgy, mint az Apple-nél és a Samsung-nál. Ez nem túl meglepő, hiszen a közeljövőben minden cég feltehetően hasonlóképpen fog cselekedni. Ez környezetvédelmi szempontból is hasznos húzás lehet, a bevételnövekedés és költségcsökkenés mellett.Több információ ezek mellett nem került még kiszivárgásra, tudomásunk szerint.

Forrás