Megvan a Qualcomm Snapdragon 875 bemutatójának időpontja

A Qualcomm a napokban kiküldte a meghívókat a Tech Summit rendezvényre, ahol a legújabb csúcsprocesszorukat is leleplezik.

gearbest_banner_Redmi_9a

Ahogy tavaly, idén is decemberben fogja lerántani a leplet a Qualcomm a legújabb csúcsprocesszoráról. Azonban a 2019-es évvel ellentétben idén teljesen digitális lesz a rendezvény valószínűleg a COVID19-nek köszönhetően. Az esemény két napos lesz, és december 1-2. napján fog lezajlani. Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, de várhatóan a két nap valamelyikén fogják bemutatni a Snapdragon 875 processzort is, amit az ezt követően hónapokban érkező zászlóshajók egy része is meg fog kapni.

Qualcomm-Tech-Summit

Ezen kívül számítunk még a Snapdragon 700 sorozat bővítésére is, név szerint a 6 nanométeres Snapdragon 775G lapkát várjuk. Visszatérve a Snapdragon 875-re, az már biztos, hogy az új X60-as 5G modemmel fog debütálni, már csak az a kérdés, hogy ez integrált modem lesz-e. A Qualcomm egyébként a Snapdragon 875-ben lévő magokat 1+3+4 kiosztásban fogja tálalni és a pletykák szerint az elsődleges mag a Cortex X1 lehet.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.