Megvan, a Realme GT2 sorozat globális bemutatásának időpontja

realme gt2

A kínai vállalat néhány hete mutatta be a Realme GT2 sorozatot Kínában, most pedig megtudhattuk, hogy mikor fogják bemutatni globálisan a terméket. Mutatjuk a részeteket.

crypto50

A Realme a kínai cég szerint az idei évet nagyon oda akarja tenni, hiszen van lehetősége fejlődni, emellett a Realme GT2 sorozat tagjaival beléptek a prémium kategóriába is. Az új készülékeket, globálisan február 28-án fogják bemutatni Barcelonában az MWC eseményen. A termékek minden bizonnyal megegyeznek a kínai kiadással, így egy jó árazás mellett, megnehezítheti a nagyok dolgát.

Az árazásról és arról, hogy milyen piacokon jelenhetnek meg az új termékek, egyelőre nincs hír, viszont minden bizonnyal hamarosan minden fontos részletet megtudunk majd a termékekről.

realme

Ami biztos, hogy a sima modellben egy Snapdragon 888-as lapka dolgozik majd, míg a Pro variánsban egy Snapdragon 8Gen1 SoC. Mindkét esetben minimum 8 GB RAM áll rendelkezésre, a legerősebb modellnél a kijelző pedig QHD+ felbontású 120 Hz-es AMOLED kijelzővel rendelkezik.

A termék állítólag nagyon környezetbarát, hiszen a kijelző mellett a hátlap és egyéb alkatrészek újrahasznosított alapanyagból készülnek, emellett a csomagolásban is egyre kevesebb műanyagot használnak, a bemutató szerint. Amint bemutatkoznak a termékek, mi megosztjuk veletek az információkat, amiket tudni kell róluk.


Forrás