Megvan a Xiaomi 12 Ultra pontos bemutatási dátuma

A kínai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja az idei csúcskészülékét, ami Xiaomi 12 Ultra néven érkezhet meg. Mutatjuk, hogy mikor fogják bemutatni.

A Xiaomi idén már több okostelefont bemutatott a globális piacra is, amik közé tartozik a Xiaomi 12X, Xiaomi 12 és Xiaomi 12 Pro okostelefon is. Ez a sorozat még nem teljes, hiszen, ha figyelembe vesszük az előző években megszokott felállást, akkor még érkeznie kell egy Lite és egy Ultra modellnek is egyaránt.

Mindkét termékről szólnak már a pletykák, utóbbi viszont pedig már hivatalos bemutatási dátumot is kapott. A legújabb jelentések szerint a Xiaomi 12 Ultra okostelefon 2022 július 5-én kerülhet majd bemutatásra Kínában, arról viszont nincs hír, hogy a globális piacon egyáltalán megjelenhet-e a termék.

Ami eddig is biztos volt az az, hogy a kameraszigeten megtalálható lesz a Leica felirat, ami a közös együttműködésük miatt következhet be. A másik információ, ami garantált a készülékkel kapcsolatban az a processzor, hiszen egy Snapdragon 8Gen1 SoC Plus fog majd a termékben dolgozni, szoftveresen pedig természetesen Android 12-es rendszert kapnak a felhasználók. A termék nagyon dizájnos lesz a kiszivárgott render képek alapján.


Forrás