Megvan az Asus ROG Phone 5 bemutatójának időpontja

Az Asus napról napra újabb információkkal szolgál a ROG Phone 5-tel kapcsolatban, ezúttal a mobil megjelenési dátumát árulták el.

Tegnap az Asus megerősítette, hogy a hamarosan bemutatkozó ROG telefonjukat ROG Phone 5-nek fogják hívni. Ma egy újabb hírről számolt be a tajvani cég, ami nem más mint a telefon bemutatójának időpontja. A találgatásokkal ellentétben nem április-május környékén ismerkedhetünk meg a készülékkel, hanem március 10-én. Ezzel kapcsolatban egyébként létrehoztak egy eseményt az Asus weboldalán, ahol megtekinthetjük, hogy hol és mikor fogják bemutatni a ROG Phone 5-öt. Az ott látható információk alapján Taipei, Berlin és New York városokban leplezik majd le a ROG Phone 5 készüléket.

rog-phone-5-start

Az eddig kiszivárgott információk alapján 8 és 16 GB-os RAM opcióval kerül piacra a ROG Phone 5. A számítások elvégzéséről Snapdragon 888 processzor fog gondoskodni és ha minden igaz lesz belőle egy különleges kiadás is, ami az Asus és a Tencent három éves partnerkapcsolatának örömére jött létre.

asus-rog-phone-4

A TENAA-nak köszönhetően kiderült a ROG Phone 5-ről az is, hogy 6000 mAh-s akkumulátor lesz a készülékben, valamint 6,78 hüvelykes megjelenítővel fog rendelkezni. A 3C tanúsítványnak köszönhetően kiderült, hogy az akkumulátort 65 wattos gyorstöltéssel tudjuk táplálni. A bemutató tehát március 10-én lesz, Berlinben 12 órakor tartják, valószínűleg online is nézhetjük majd.