Megvan, hogy mikor érkezhetnek meg az új iPad modellek

Az amerikai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb termékeit, köztük az új iPad készülékeit néhány héten belül. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róluk.

AZ új iPhone 14-es szériáról és az új iPad modellekről már több hónapja szállingóznak a pletykák, Így már elég sok mindent tudhatunk róluk. Néhány hete arról olvashattunk az interneten, hogy valamikor szeptemberben tarthatja a legújabb eseményét a cég, azóta viszont néhány dolog megváltozhatott.

Néhány hete azt olvashattuk, hogy az iPadOS16 rendszer egy hónappal később jelenhet meg, mint az iOS 16, amiből már arra következtethettünk, hogy változhat a bemutatási időpontja valamelyik terméknek.

A napokban megjelent koreai jelentés szerint az új olcsó iPad és az új iPad Pro októberben fog majd bemutatkozni, az iPhone 14 sorozat és az új Apple Watch pedig szeptemberben. Nagyon úgy tűnik, hogy direkt külön eseményt akar tartani az okostelefonjaink a cég, hogy még nagyobb legyen a fókusz rájuk.

Hardveresen az iPad 10. generáció egy Apple A14 Bionic lapkát kaphat majd meg, míg az új iPad Pro modell az új M2-es chipet, ami a MacBook készülékekben is dolgozik. Pontos dátumunk egyelőre még egyik eseményről sincs, de amint megtudunk erről valamit, megírjuk majd nektek.


Forrás