Megvan, hogy mikor jelenik meg a Xiaomi 12S sorozat

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan hivatalosan is piacra dobhatja a Xiaomi 12S sorozatot, aminek a napokban kiszivárgott a hivatalos bemutatási dátuma. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Néhány hete megnövekedett a Xiaomi okostelefonokról szóló pletykák száma az interneten, ami nem is meglepő, hiszen heteken belül több készülék is bemutatásra kerülhet majd. Az egyik készülék a Xiaomi 12 Ultra lesz, emellett ezt a csúcskészüléket megelőzheti a Xiaomi 12S sorozat is.

Mindegyik soron következendő készülékben az a közös, hogy a kameraszigeten megtalálható lesz a Leica felirat, mivel nemrégen hivatalosan is bejelentették, hogy együtt működik a két cég a jövőben, sőt már az is megerősítést is nyert, hogy mind a Xiaomi 12 Ultra, mind a Xiaomi 12S sorozat megfogja kapni az új lencséket.

Már többször írtunk nektek utóbbi készülékekről, hiszen már nagyon sok specifikáció megjelent róluk viszont az még nem volt világos, hogy mikor lesz a pontos bemutató, mostanáig. A napokban a kínai vállalat hivatalosan is bejelentette, hogy július 4-én kerül majd bemutatásra a sorozat Kínában. Arról viszont még nincs hír, hogy milyen áron kerül majd bevezetésre a termék.


Forrás