Megvan, melyik lehet a Samsung első kijelző alatti kamerás okostelefonja

Évek óta hallani arról, hogy a gyártók dolgoznak a kijelző alatti kamera technológián. Most idén a Samsung bemutathatja ezt a fejlesztését.

A ZTE idén év elején bemutatta az első olyan mobiltelefont, aminél a kijelző alá van építve a kamera. Tesztek alapján még van fejlődési lehetőség ebben a technológiában. Valószínűleg a Samsung megoldása ennél jóval kiforrottabb lesz.

Az első ilyen típusú Samsung készülék úgy tűnik a Samsung Galaxy Z Fold 3 lehet, a kiszivárgott marketing anyagokat nézve. A képeken jól látható, hogy a készüléken kinyitott állapotban nem látható kamera. Ha a használat során jól teljesít ez a kameratechnológia, valószínűleg a Samsung S22-es készülékeken sem lesz már az előlapon kamerakivágás.

A dizájn képeken látható, hogy a formavilág eltér az S21 szériától. Ez leginkább a kamera elrendezésén látható. A képeken feltűnik egy S-Pen is, ami igazolhatja az eddigi pletykákat. A Samsung a készülék megjelenéséről hivatalos információkat nem közölt, viszont a szivárgások szerint ez 2021 júliusában történhet meg.

Forrás