Megvan, mikor jelenhet meg az Apple összehajtható készüléke

Több nagyvállalat már bemutatta a hajlítható kijelzős készülékét. A Samsung már lassan két éve forgalmaz ilyen típusú készüléket. Most kiderült, hogy az Apple mikor dobja piacra a készülékét.

Több szivárgás érkezett már arról, hogy az Apple dolgozik olyan készüléken, ami a hajlítható kijelzős technológiát használja. Egy hiteles és megbízható Apple elemző szerint, az új iPhone 2023-ra készülhet el.

Erről a készülékről néhány információ is kiderült. A kijelző valószínűleg 8 colos képátlóval rendelkezik majd és QHD+ felbontással. Az Apple ebből a készülékből 15-20 millió darab készüléket szeretne leszállítani világszerte.

A szivárogtatásban az is kiderült, hogy az idei évben az Oppo, Vivo, Xiaomi és a Honor is tervez ilyen készüléket piacra dobni.

A szivárogtató kiemeli, hogy ezek az információk még erősen változhatnak. Szerinte az Apple megvárja a piac reakcióját és keresletét az ilyen típusú készülékekre és ha nem kedvezőek a számok, akkor könnyen elvetheti ezt a tervét a vállalat.

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.