Megvan, mikor jelenik meg az iPhone 14-es széria

apple

Az amerikai vállalat hamarosan hivatalosan is piacra dobhatja az iPhone 14-es szériát, aminek a pontos dátuma derülhetett most ki. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az Apple már ahogyan azt megszokhattuk, ősszel mutatja be a legújabb generációs okostelefonjait és ez idén sem változik, viszont a vártnál hamarabb kerülhetnek forgalomba a termékek, a forrás szerint azért, mert így jobban segítené növelni a Q4-es értékesítési időszak eredményeit. Persze ezek csak találgatások, de ez is állhat a dolgok mögött.

A pletykák szerint az iPhone 14 széria idén is négy tagból fog állni, de valamilyen szinten azért mégis megváltozik a felállás.

Már több forrás is megerősítette, hogy a Mini tag el fog tűnni, helyette pedig iPhone 14 Max néven jöhet majd az új modell, a sima iPhone 14, az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max helyett.

A bemutatási időponttal kapcsolatban eddig még csak találgatások voltak, viszont egy jelentés szerint kiderült, hogy a pontos bemutatási dátum szeptember 7-re eshet majd, az értékesítési időszak pedig szeptember 16-án kezdődhet meg. Ha ez a hír igaz, akkor 6 év alatt, ez lesz a legkorábbi megjelenés az iPhone készülékeknél.


Forrás